بازیافت آلومینیوم ،راهی برای قدرت بخشیدن به جامعه ای بهتر
امروزه آلومینیوم نقش مهمی در جامعه مدرن ایفا میکند و صنعت آلومینیوم نقش مهم تری در اقتصاد جهانی دارد.آلومینیوم میلیارد ها دلار مالیات و میلیون ها مهارت شغلی در سراسر جهان ایجاد کرده و در کل زیر ساخت هایی رو ایجاد میکند که پایه و اساس شهرها، شهرکها و روستاها در سراسر قارهها است.
تجزیه و تحلیل انجام شده در موسسه بین المللی آلومینیوم (IAI) انتظار دارد که تقاضا برای آلومینیوم تا سال 2050 تا 81 درصد افزایش یابد زیرا بخش های انرژی، حمل و نقل، ساخت و ساز و بسته بندی به دنبال کربن زدایی فرآیندهای خود هستند. قرار است این تقاضا تا سال 2030 تقریباً 40 درصد افزایش یابد و دو سوم این رشد از چین باشد. در کنار آن آسیا، آمریکای شمالی و اروپا، این چهار منطقه بیش از 90 درصد از 33.3 میلیون تن آلومینیوم اضافی مورد نیاز جهان را به خود اختصاص خواهند داد.
از آنجایی که آلومینیوم را می توان تقریباً بی نهایت بار بدون افت کیفیت بازیافت کرد و به طور متوسط، یک تن آلومینیوم بازیافتی بیش از 16 تن از انتشار گازهای گلخانه ای را ذخیره می کند، واضح است که چرا اهمیت استراتژیک آلومینیوم قرار است افزایش یابد. اقتصاد دنیا مسیری را به سمت تولید مدل های پایدارتر و قابل بازیافت تعیین می کنند.
با این حال، در حالی که این فلز جزء فلزات پایدار محسوب میشود ، همچنان کاهش انتشار گازهای گلخانه ای از مباحث چالش برانگیز است کل دنیا محسوب میشود. 1.1 میلیارد تن دی اکسید کربنی که از تولید آلومینیوم در هر سال تولید میشود، ردپای قابل توجهی برای کم کردن این پروسه میباشد که با افزایش تولید آلومینیوم، این یک چالش رو به رشد است. دانشمندان به دنبال راهی برای بهبود بخشیدن به این فرآیند بازیافت هستند .در حقیقت فرآیند بازیافت ضایعات آلومینیوم نسبت به استخراج آن به مراتب ارزان تر و بصرفه تر است ، چراکه در بازیافت ما تنها به 5% انرژی جهت تولید آلومینیوم جدید نیاز خواهیم داشت .